STN EN 12630: 2001 (56 0276), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva glukózy, fruktózy, sorbitolu a sacharózy. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie. - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12630: 1999