STN EN 12631: 2001 (56 0277), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D- a L-mliečnej (mliečnanu). Spektrofotometrická metóda s NAD. - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12631: 1999