STN EN 12632: 2001 (56 0278), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny octovej (octanu). Spektrofotometrická metóda s NAD. - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12632: 1999