STN ISO 2881: 1995 (56 0280), Tabak a tabakové výrobky. Stanovenie obsahu alkaloidov. Spektrometrická metóda. - Špačková, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Touto normou sa preberá ISO 2881: 1992 v pôvodnom znení