STN EN ISO 11213: 2000 (56 0415), Modifikovaný škrob. Stanovenie obsahu acetylu. Enzymatická metóda (ISO 11213: 1995). - Brodňanová, Oľga (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11213: 1995