STN EN ISO 5810: 2000 (56 0416), Škroby a ich deriváty. Stanovenie množstva chloridov. Potenciometrická metóda (ISO 5810: 1982). - Barták, Ľubomír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 5810: 1994