STN EN ISO 3188: 2000 (56 0417), Škroby a ich deriváty. Stanovenie množstva dusíka Kjeldahlovou metódou. Titračná metóda (ISO 3188: 1978). - Barták, Ľubomír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3188: 1994