STN EN ISO 1741: 2000 (56 0419), Dextróza. Stanovenie úbytku hmotnosti sušením. Metóda sušenia vo vákuovej sušiarni (ISO 1741: 1980). - Barták, Ľubomír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1741: 1994