STN EN ISO 1666: 2000 (56 0421), Škrob. Stanovenie množstva vlhkosti. Metóda sušenia v sušiarni (ISO 1666: 1996).
Táto národná norma je identická s EN ISO 1666: 1997
Uložené v:
Ďalší autori: | |
---|---|
Médium: | Norma |
Jazyk: | Slovak English |
Vydané: |
Bratislava :
Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR,
2000.
|
Témy: | |
Fyzický popis: |
12 strán. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Zhrnutie: | Táto národná norma je identická s EN ISO 1666: 1997 |
---|---|
Popis jednotky: | Táto norma nahrádza STN 56 0176-3 z 25. 8. 1976 v celom rozsahu a ruší ustanovenia STN 56 0177-3 z 8. 5. 1991 pre modifikované škroby Spracovateľ: Ľubomír Barták. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |
Fyzický popis: | 12 strán. |