STN EN ISO 1666: 2000 (56 0421), Škrob. Stanovenie množstva vlhkosti. Metóda sušenia v sušiarni (ISO 1666: 1996).
Táto národná norma je identická s EN ISO 1666: 1997
Saved in:
Other Authors: | |
---|---|
Format: | Norma |
Language: | Slovak English |
Published: |
Bratislava :
Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR,
2000.
|
Subjects: | |
Physical Description: |
12 strán. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Summary: | Táto národná norma je identická s EN ISO 1666: 1997 |
---|---|
Item Description: | Táto norma nahrádza STN 56 0176-3 z 25. 8. 1976 v celom rozsahu a ruší ustanovenia STN 56 0177-3 z 8. 5. 1991 pre modifikované škroby Spracovateľ: Ľubomír Barták. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |
Physical Description: | 12 strán. |