STN EN ISO 11212-1: 2002 (56 0422), Škrob a jeho deriváty. Množstvo ťažkých kovov Časť 1 Stanovenie množstva arzénu atómovou absorpčnou spektrometriou (ISO 11212-1: 1997) - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11212-1: 1997