STN EN ISO 11212-3: 2002 (56 0422), Škrob a jeho deriváty. Množstvo ťažkých kovov Časť 3 Stanovenie množstva olova atómovou absorpčnou spektrometriou s elektrotermickou atomizáciou (ISo 11212-3: 1997) - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11212-3: 1997