STN EN ISO 10520: 2002 (56 0429), Natívny škrob. Stanovenie množstva škrobu. Ewersova polarimetrická metóda (ISO 10520: 1997). - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10520: 1998