STN EN ISO 3947: 2001 (56 0431), Škroby, natívne alebo modifikované. Stanovenie celkového množstva tuku (ISO 3947: 1977). - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3947: 1994