STN EN ISO 3946: 2001 (56 0432), Škroby a deriváty škrobov. Stanovenie celkového množstva fosforu. Spektrofotometrická metóda (ISO 3946: 1982). - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3946: 1994