STN EN ISO 5378: 2001 (56 0433), Škroby a deriváty škrobov. Stanovenie množstva dusíka Kjeldahlovou metódou. Spetrofotometrická metóda (ISO 5378: 1978). - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 5378: 1994