STN EN ISO 5381: 2001 (56 0434), Škrobové hydrolyzované výrobky. Stanovenie množstva vody. Modifikovaná Karl-Fischerova metóda (ISO 5381: 1983).
Táto národná norma je identická s EN ISO 5381: 1994
Uložené v:
| Ďalší autori: | |
|---|---|
| Médium: | Norma |
| Jazyk: | Slovak English |
| Vydané: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2001.
|
| Témy: | |
| Fyzický popis: |
12 strán. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| Zhrnutie: | Táto národná norma je identická s EN ISO 5381: 1994 |
|---|---|
| Popis jednotky: | Spracovateľ: Eva Benická. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |
| Fyzický popis: | 12 strán. |