STN EN ISO 5381: 2001 (56 0434), Škrobové hydrolyzované výrobky. Stanovenie množstva vody. Modifikovaná Karl-Fischerova metóda (ISO 5381: 1983). - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 5381: 1994