STN EN ISO 15141-1: 2001 (56 0511), Požívatiny. Stanovenie ochratoxínu A v cereáliách a cereálych výrobkoch Časť 1 Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie s prečistením na silikagéli (ISO 15141-1: 1998) - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 15141-1: 1998