Staphylococci and their significance in foods /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Minor, Theodore E. (Author), Marth, Elmer H. (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Amsterdam ; New York : Elsevier Scientific Pub. Co., 1976.
Physical Description: xiv, 297 strán : ilustrácie ; 24 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01054nam a22002892i 4500
001 000640898
005 20200609110533.0
008 200609s1976 ne a e 000 0 eng d
FMT
020 |c Kčs 720,00  |q (viazané) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
041 0 |a eng 
044 |a ne 
100 1 |a Minor, Theodore E.  |4 aut 
245 1 0 |a Staphylococci and their significance in foods /  |c Theodore E. Minor and Elmer H. Marth. 
264 1 |a Amsterdam ;  |a New York :  |b Elsevier Scientific Pub. Co.,  |c 1976. 
300 |a xiv, 297 strán :  |b ilustrácie ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Záznam revízie 
700 1 |a Marth, Elmer H.  |4 aut 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.113312  |6 575944  |q 19780609  |5 2720675863  |8 20200609  |f 70  |s Absenčne  |t 00000000  |u 0000  |w 000640898  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.113312  |j 575944  |i 2720675863  |s Absenčne