STN ISO 937: 2001 (56 0156), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda).
Táto norma obsahuje ISO 937: 1978
Saved in:
| Other Authors: | |
|---|---|
| Format: | Norma |
| Language: | Slovak English |
| Published: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2001.
|
| Subjects: | |
| Physical Description: |
8 strán. |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| Summary: | Táto norma obsahuje ISO 937: 1978 |
|---|---|
| Item Description: | Táto norma ruší ustanovenia STN 57 0153 zo 4. 2. 1986 pre výrobky mäsa Spracovateľ: POTRAVINOKONZULT, Bratislava, Jozef Kerekréty. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |
| Physical Description: | 8 strán. |