STN ISO 937: 2001 (56 0156), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda).

Táto norma obsahuje ISO 937: 1978

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Kerekréty, Jozef (Translator)
Médium: Norma
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001.
Témy:
Fyzický popis: 8 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01727nam^a2200385^a^4500
001 000641007
003 SVKKK
005 20200610112710.0
008 200610s2001 xo f u #0|| 0#slo^c
FMT
020 |c (Cenová skupina 8) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h eng 
044 |a xo  |c SK 
046 |a s  |m 200111 (účinnosť) 
084 |a 67.120.10  |2 ICS 
130 0 0 |a STN 56 0156 (STN ISO 937) 
245 1 0 |a STN ISO 937: 2001 (56 0156), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda). 
246 1 0 |a Mäso a mäsové výrobky 
246 1 0 |a Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda) 
246 3 0 |a ISO 937: 1978 
260 |a Bratislava :  |b Slovenský ústav technickej normalizácie,  |c 2001. 
300 |a 8 strán. 
500 |a Táto norma ruší ustanovenia STN 57 0153 zo 4. 2. 1986 pre výrobky mäsa 
500 |a Spracovateľ: POTRAVINOKONZULT, Bratislava, Jozef Kerekréty. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky 
520 8 |a Táto norma obsahuje ISO 937: 1978 
540 |a Normy sa podľa zákona č. 60/2018 Z. z. nesmú kopírovať 
655 7 |a normy  |2 SNKPH 
700 1 |a Kerekréty, Jozef  |4 trl 
710 2 |a Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko)  |b Technická normalizačná komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky  |4 stn 
910 |a svkkk 
998 |a NO 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m PAPER  |1 SCKHL  |2 SK40  |b Normy Pribinova 1  |3 STN ISO 937  |6 11028  |q 20200610  |5 2720738481  |8 20200610  |f 40  |s Normy-prez.  |t 00000000  |u 0000  |w 000641007  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Normy Pribinova 1  |a STN ISO 937  |j 11028  |i 2720738481  |s Normy-prez.