STN ISO 1444: 2002 (57 6030), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu voľného tuku.
Táto norma obsahuje ISO 1444: 1996 v českom jazyku
Saved in:
| Other Authors: | , |
|---|---|
| Format: | Norma |
| Language: | Slovak Czech English |
| Published: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2002.
|
| Subjects: | |
| Physical Description: |
12 strán. |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| Summary: | Táto norma obsahuje ISO 1444: 1996 v českom jazyku |
|---|---|
| Item Description: | Spracovateľ: SSTN, Bratislava, Adriana Lengyelová, Otakar Zálabský. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |
| Physical Description: | 12 strán. |