STN ISO 1444: 2002 (57 6030), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu voľného tuku. - Lengyelová, Adriana; Zálabský, Otakar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 1444: 1996 v českom jazyku