STN ISO 1841-1: 2002 (57 6031), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov Časť 1 Volhardova metóda - Lengyelová, Adriana; Pipek, Petr (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 1841-1: 1996 v českom jazyku