STN ISO 13722: 2002 [neplatná] (57 6041), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu Brochothrix thermosphacta. Technika počítania kolónií. - Lengyelová, Adriana; Špelina, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 13722: 1996 v českom jazyku