STN EN ISO 2825: 2003 (58 0553), Korenie a koreniace prísady. Príprava mletej vzorky na analýzu. - Lengyelová, Adriana; Michalová, Irena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 2825: 1981 v českom jazyku