STN ISO 939: 2003 [neplatná] (58 0555), Korenie a koreniace prísady. Stanovenie obsahu vlhkosti. Destilačná metóda. - Lengyelová, Adriana; Michalová, Irena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 939: 1980 v českom jazyku