STN ISO 5564: 2003 (58 0560), Korenie čierne a biele, celé alebo mleté. Stanovenie obsahu piperínu. Spektrofotometrická metóda. - Lengyelová, Adriana; Michalová, Irena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 5564: 1982 v českom jazyku