STN ISO 1572: 2002 (58 1305), Čaj. Príprava mletej vzorky so známym obsahom sušiny. - Kóciová, Gabriela; Pravdová, Marie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 1572: 1980 v českom jazyku