STN ISO 1576: 2002 (58 1307), Čaj. Stanovenie popola rozpustného vo vode a popola nerozpustného vo vode. - Kóciová, Gabriela; Pravdová, Marie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 1576: 1988 v českom jazyku