STN ISO 1578: 2002 (58 1308), Čaj. Stanovenie alkality popola rozpustného vo vode. - Kóciová, Gabriela; Pravdová, Marie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 1578: 1975 v českom jazyku