STN ISO 3103: 2002 [neplatná] (58 1309), Čaj. Príprava nálevu na senzorické hodnotenie. - Kóciová, Gabriela; Barvíř, Josef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 3103: 1980 v českom jazyku