STN ISO 1573: 2002 (58 1310), Čaj. Stanovenie straty hmotnosti pri teplote 103 °C. - Kóciová, Gabriela; Pravdová, Marie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 1573: 1980 v českom jazyku