STN ISO 7516: 2002 (58 1341), Instantný čaj v pevnom stave. Odber vzoriek. - Kóciová, Gabriela; Pravdová, Marie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 7516: 1984 v českom jazyku