STN ISO 6770: 2002 (58 1342), Instantný čaj. Stanovenie objemovej hustoty voľne sypaného a straseného čaju. - Kóciová, Gabriela; Pravdová, Marie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 6770: 1982 v českom jazyku