STN ISO 7514: 2002 (58 1343), Instantný čaj v pevnom stave. Stanovenie celkového popola. - Kóciová, Gabriela; Pravdová, Marie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 7514: 1990 v českom jazyku