STN ISO 5558: 1998 (58 8765), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Dôkaz a identifikácia antioxidantov. Metóda tenkovrstvovej chromatografie. - Gáliková, Jana; Koman, Václav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 5558: 1982