STN ISO 6463: 1995 (58 8776), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie butylhydroxyanizolu (BHA) a butylhydroxytoluénu (BHT). Metóda plynovej chromatografie. - Kadlecová, Marie (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 6463: 1982 v českom jazyku