STN EN ISO 18609: 2003 (58 8781), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie nezmydelniteľných látok. Metóda extrakcie hexánom. - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 18609: 2001