STN EN ISO 3596: 2003 (58 8782), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie nezmydelniteľných látok. Metóda extrakcie dietyléterom. - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3596: 2001