STN EN ISO 9832: 2004 (58 8794), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie zvyškového obsahu technického hexánu (ISO 9832: 2002). - Janeková, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 9832: 2003