STN EN 1620: 2001 (59 1002), Biotechnológia. Veľkovýrobný proces a výroba. Výstavba objektu podľa stupňa rizikovosti. - Šebestová, Ema (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1620: 1996