STN EN 12307: 2001 (59 1004), Biotechnológia. Veľkovýrobný proces a výroba. Návod na správnu prax, postupy, školenie a kontrolu personálu. - Šebestová, Ema (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12307: 1997