STN EN 12460: 2001 (59 1005), Biotechnológia. Veľkovýrobný proces a výroba. Pokyny na výber zariadenia a jeho inštalácia podľa biologického rizika. - Vyskoč, Ferdinand; Špelina, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12460: 1998 v českom jazyku