STN EN 12461: 2001 (59 1006), Biotechnológia. Veľkovýrobný proces a výroba. Pokyny na manipuláciu, zneškodňovanie a skúšanie odpadu. - Vyskoč, Ferdinand; Špelina, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12461: 1998 v českom jazyku