STN EN 12296: 2001 (59 1020), Biotechnológia. Zariadenie. Príručka skúšobných postupov na stanovenie činiteľnosti. - Podoba, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12296: 1998