STN EN 12298: 2001 (59 1022), Biotechnológia. Zariadenie. Príručka skúšobných postupov na stanovenie nepriepustnosti. - Podoba, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12298: 1998