STN EN 13092: 2002 (59 1023), Biotechnológia. Zariadenie. Návod na odber vzoriek a inokulačné postupy. - Vyskoč, Ferdinand; Albrechtová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 13092: 1999 v českom jazyku