STN EN 12306: 2001 (59 1031), Biotechnológia. Návod na kontrolu kvality diagnostických súprav používaných v poľnohospodárstve, na kontrolu rastlinných a živočíšnych škodcov a chorôb a na kontrolu znečistenia životného prostredia. - Šebestová, Ema (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12306: 1997